Cursus: Portugees voor beginners of gevorderden

Levend Portugees voor beginners
Portugal is een fantastisch vakantieland en tevens een belangrijke handelspartner van veel Belgische bedrijven. Nadat het land zich heeft aangesloten bij de Europese Unie is de handel met Portugese bedrijven sterk toegenomen. De Portugezen staan bekend om hun gastvrijheid. U merkt het meteen wanneer u een bezoek brengt aan dit zonnige land. De Portugezen praten graag en vertellen vaak honderduit over hun cultuur en hun gebruiken. Wanneer u hun taal spreekt dan raakt u gemakkelijk met hen in contact en kunt u nog meer genieten van de fantastische verhalen, de heerlijke gerechten en de vele soorten wijn. In Brazilië wordt eveneens Portugees gesproken. Hun taal wijkt iets af van het Europese Portugees. Dat verschil is echter minimaal en beperkt zich tot een aantal typische woorden en uitdrukkingen.

Gemakkelijker dan u denkt
De Portugese taal lijkt moeilijk omdat er weinig herkenbare klanken inzitten voor ons. Toch zult u merken dat dit bijzonder meevalt, duizenden gingen u voor... met succes. Door middel van het unieke en beproefde EASY-LEARNING-SYSTEM is de Portugese taal net zo gemakkelijk te leren als iedere andere taal. De cursus is bedoeld om u zo snel mogelijk het Portugees te leren spreken en verstaan. Grammatica wordt eenvoudig en helder gehouden, dat maakt de cursus zo levendig. Al na een paar lessen kunt u gesprekken in het Portugees voeren.

Veel boeiende onderwerpen
In deze levendige cursus Portugees worden op een moderne wijze alleen onderwerpen behandeld die u aanspreken. Alledaagse onderwerpen, maar ook herkenbare situaties die u in Portugal tegenkomt, komen aan bod.

Inclusief CD's en discman + digitale geluidsbestanden
De lessen zijn voorzien van luister- en spreekoefeningen. Een belangrijk hulpmiddel bij het leren van de juiste uitspraak. Uw persoonlijke leraar kan u daarbij helpen.
De geluidsbestanden (luisteroefeningen) die op de cd's staan, vindt u ook digitaal terug in uw online leeromgeving (NHA studentenplaza), onder het kopje downloads. U kunt deze geluidsbestanden dus ook afspelen op uw computer of tablet of kopiëren naar uw MP3 speler of Smartphone.

Gratis vertaalcomputer
Tevens ontvangt u een handzame vertaalcomputer, waarmee u tijdens de cursus of op vakantie snel woorden kunt vertalen van het Portugees naar het Nederlands en andersom.

Levend Portugees voor gevorderden
U heeft de cursus Levend Portugees voor beginners afgerond of uw basiskennis Portugees is reeds op een redelijk niveau en u wilt meer weten? NHA biedt u de mogelijkheid om uw talenkennis op unieke wijze verder te ontwikkelen. Met de cursus Levend Portugees voor gevorderden leert u uw taalgebruik te verbeteren. Bovendien vergroot u uw woordenschat, zodat geen enkel gesprek, boek of krantenartikel nog een probleem voor u is.

Levend Portugees voor beginners + gevorderden: combi
Als u meteen inschrijft voor de cursus "beginners + gevorderden" samen, is de totale cursusduur maar 15 maanden. Dit komt door een "overlapping" van beide cursussen. U spaart zo een heel bedrag uit. En met slechts 3 maanden extra heeft u dan bovendien de cursus voor gevorderden gevolgd. Ook u kunt in enkele maanden de taal van uw keuze spreken door het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM. De cursus Levend Portugees levert een prima beheersing op van de alledaagse Portugese taal. Vrijwel meteen kunt u gebruik maken van uw praktische talenkennis. Daarom is de cursus bijzonder aan te raden voor mensen die deze taal nodig hebben om zaken te doen. Vanzelfsprekend verhoogt een ruimere talenkennis ook uw vakantievreugde.

DIPLOMA
U kunt examen doen voor het NHA instituutsdiploma Portugees.

Een Getuigschrift kunt u aanvragen als u al uw huiswerk ingezonden heeft en gemiddeld voldoende scoorde (5,5 of hoger).

ZO STUDEERT U
Studeer thuis in uw eigen tempo
U ontvangt de complete cursus Portugees in één zending thuis als u kiest voor betaling ineens. Of in vier à vijf zendingen (studie-eenheden) als u kiest voor betaling per maand. Hierdoor kunt u altijd uw eigen tempo bepalen. U bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe u studeert. Zo is de cursus goed te combineren met een drukke baan en met andere hobby's. En starten met een studie kan op elke dag van het jaar!

Persoonlijke begeleiding via internet
Dankzij de persoonlijke begeleiding van een deskundige docent staat u er nooit alleen voor en boekt u de beste resultaten. U kunt de huiswerkopgaven aan het eind van iedere les, voorzien van eventuele vragen, per post of via internet naar uw eigen privédocent sturen. Hij kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips, aanwijzingen en een cijfer. Hij is uw steun en toeverlaat die u optimaal begeleidt. U mag bij alle NHA-opleidingen tot 5 jaar lang gebruik maken van deze studiebegeleiding. Deze service is uniek in België!

Cursusleiding
Mevr. E. Vanbrabant.

Direct contact met studiegenoten
Alle NHA-studenten kunnen inloggen op ons studentenplaza en direct in contact komen met studiegenoten die de cursus Portugees volgen. U kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het studeren extra leuk.

VOOROPLEIDING
Beginners:
Voor de cursus Portugees is geen speciale vooropleiding vereist. We gaan ervan uit dat u weinig of geen kennis van de vreemde taal heeft als u aan deze cursus begint.

Gevorderden:
Deze cursus is bestemd voor wie al over enige kennis van de vreemde taal beschikt.

STUDIEDUUR
Studieduur
12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand voor zowel de cursus beginners, als gevorderden.

15 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand indien u kiest voor de mogelijkheid: beginners + gevorderden (combi).

Liever sneller of langzamer? U bepaalt zelf uw eigen tempo. U kunt elke dag van het jaar starten met deze cursus.

Studietijd
Per les moet u rekenen op 3 tot 5 uur.

Leerboeken
Voor deze cursus Portugees heeft u geen extra leerboeken nodig. NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. Zo houdt u overzicht en bespaart u geld.

Cursusringmap
Bij de lessen ontvangt u een fraaie ringmap om uw lessen in te bewaren.


MEER INFORMATIE
http://www.nha.be/cursus/Taalcursussen/portugees/portugees/levend-portugees.aspx?cm_mmc_o=8w_lbfwlCjC2AylAlEwf._wCjC2AylAlkbELCjClfzEpzzyp

Portugees voor beginners of gevorderden

Omschrijving:Voor beginners en gevorderden. Leer in 12 maanden of sneller Portugees spreken en schrijven.
Organisator:NHA Thuisstudies
Gegeven door:NHA Thuisstudies


Prijsinformatie:Met studiebegeleiding vanaf € 249,- (of 12x € 20,75). Zelfstudie zonder hulp vanaf € 199,- (of 12x € 16,60). Het inschrijfgeld bedraagt € 25,-.
Telefoon : 032575191
Fax : 032573639
Website www.nha.be

Laatste cursussen toegevoegd door deze organisator:

Naam Korte omschrijving
Access 2010 Basis + Gevorderd (e-learning) Leer zelf een database te maken en te onderhouden.
Onthaalouder In deze boeiende cursus leert u alle aspecten van het onthaalouderschap.
Bedrijfsleider Een bedrijfsleider dient allround te zijn en heeft een baan vol afwisseling.
Kunstgeschiedenis Leer kunst beter begrijpen en waarderen, en ontdek details die u niet eerder zijn opgevallen.
Rekenen Verbeter binnen 3 maanden uw rekenkennis met deze praktische cursus.
Schoonheidsspecialiste Basiscursus Boeiende cursus om kennis te maken met het vak schoonheidsspecialiste.
Latijn Latijn leert u over de invloed van de Romeinen op de westerse talen, cultuur en beschaving.
Prince 2 Foundation (e-learning) Leer ook de gestructureerde projectmanagementmethode PRINCE2 toe te passen.
Commerciële Teksten Schrijven Leer de kunst van het commercieel creatief schrijven. Met welke boodschap etaleert u het best uw meerwaarde?
Mobile marketing Leer hoe u uw mobiele marketingstrategie succesvol maakt!
Photoshop CS6 (e-learning) Leer foto's bewerken op een professionele manier middels Adobe Photoshop.
MS Project 2010 (e-learning) Leer projectplanningen bewaken, aanpassen en optimaliseren.
PowerPoint (e-learning) In deze cursus leert u hoe u eenvoudig een professionele presentatie voorbereidt.
Software Tester ISTQB (e-learning) ISTQB Foundation Software Tester is een hoog-gekwalificeerde training voor methoden van softwaretesting.
Dreamweaver CS4/CS5 Leer werken met het toonaangevende pakket op het gebied van webdesign.
Zakelijke correspondentie Nederlands Cursus voor iedereen die voor een bedrijf contacten onderhoudt met bedrijven. Via brief of mail.
Zakelijke correspondentie Frans Cursus voor iedereen die voor een bedrijf contacten onderhoudt met een Frans bedrijf. Via brief of mail.
Zakelijke correspondentie Engels Cursus voor iedereen die voor een bedrijf contacten onderhoudt met een Engels bedrijf. Via brief of mail.
Zakelijke correspondentie Duits Cursus voor iedereen die contacten onderhoudt met Duitse bedrijven, bijvoorbeeld per brief of via mail.
Nederlands voor anderstaligen Voor beginners. Leer in 9 maanden of sneller Nederlands spreken en schrijven.
Doelgroepen:Tieners, Volwassenen, Families, Holebi, Studenten, Senioren, Personen met een handicap
Leeftijd:15 ~ 18, 18+
Categorieën:Cursussen Talen
Sleutelwoorden:portugees, taal, talen, talencursus, taalcursus

Ongepaste inhoud meldenGratis    Body & Mind    Communicatie    IT & Computer    Creatief    Culinair    Dieren    Fotografie & Film    Kunst & Cultuur    Muziek    Natuur    Persoonlijke groei    Relaties    Spiritualiteit    Sport    Teambuilding    Talen    Zang & Dans    Varia    Jeugdwerk
2000 Antwerpen    2930 Brasschaat    3500 Hasselt    9000 Gent    2500 Lier    8560 Moorsele    2600 Berchem    9900 Eeklo    8870 Izegem    2018 Antwerpen    2390 Oostmalle    2800 Mechelen    3272 Messelbroek    2200 Herentals    9620 Velzeke-Ruddershove    8400 Oostende    2260 Westerlo    3010 Kessel-Lo    3971 Heppen    2220 Heist-op-den-Berg    3000 Leuven    1730 Asse    9040 Sint-Amandsberg    3202 Rillaar    8730 Beernem    9690 Kluisbergen    3600 Genk    8000 Brugge    3530 Houthalen-Helchteren    2980 Zoersel